Gå til indhold

Uddannelsescentret Møgelkær

Billede af Uddannelsescentret Møgelkær set fra oven

Uddannelsescentret Møgelkær står for uddannelse af fængselsbetjente og værkmestre til fængsler og arresthuse.

Uddannelsescentret Møgelkær er beliggende i smukke omgivelser i Jylland, syd for Horsens. Møgelkær har tidligere været et fuldt funktionelt fængsel, hvilket giver skolen helt unikke og autentiske rammer for uddannelsen.

På uddannelsescentret Møgelkær har du mulighed for at uddanne dig som fængselsbetjent. Der er ansat omkring 12 kompetente medarbejdere, som vil medvirke til, at du får det bedst tænkelige uddannelsesforløb. Uddannelsen på Møgelkær vil ruste de studerende til den mangfoldighed af udfordringer, som fængselsbetjentene møder i det daglige arbejde. Der er særlig fokus på etik, kommunikation, konflikthåndtering samt fysisk træning i undervisningen.

Uddannelsescentret Møgelkær er sammen med Uddannelsescentret i Birkerød en del af Kriminalforsorgens Center for HR og Uddannelse. Uddannelseschefen er Mette Adamsen.

Faciliteter

Uddannelsescentret Møgelkær har flere undervisningslokaler, et auditorium, lokaler til it-undervisning samt grupperum. Der er indrettet en demoudgave af en fængselsafdeling, hvor eleverne kan træne elementer af fængselsbetjentens opgaver.

Uddannelsescentret Møgelkær har indtil 2018 fungeret som fængsel. Det giver unikke og autentiske rammer for uddannelsen til fængselsbetjent.

Mere om Uddannelsescentret Møgelkær
Luftfoto af Uddannelsescenter Møgelkær
50 pladser til fængselsbetjentelever
12 medarbejdere
1 demoudgave af en fængselsafdeling

Uddannelsescentret Møgelkær tager imod de første elever på fængselsbetjentuddannelsen i august 2019.

Læs mere om, hvordan du bliver fængselsbetjent ved at klikke på pilen.

 

Læs mere