Gå til indhold

Pension Kværndrup

Billede af Pension Kværndrup

Pensionen er en udslusningspension for indsatte, der er ved at have afsonet deres dom og er klar til at komme ud i samfundet igen.

OBS: I forbindelse med indsatsen mod COVID-19 har der siden onsdag den 18. marts 2020 været lukket for besøg og tidsbestilling til besøg. Fra den 18. maj 2020 genåbner kriminalforsorgen i begrænset omfang for besøg til indsatte. Læs mere her.

Der er på Pension Kværndrup plads til 19 beboere, som afsoner den sidste del af deres straf. Beboerne bor på enkeltmandsstuer. På pensionen har man selvforplejning og betaler husleje.

Pension Kværndrup fungerer primært som efterbehandlings- og udslusningspension for tidligere misbrugere. De fleste beboere har gennemført primær misbrugsbehandling under deres ophold i fængslerne, og der tilbydes misbrugsefterbehandling leveret af ekstern leverandør.

Pensionen er bemandet med socialpædagoger, socialrådgiver og fængselsbetjente.

Pension Kværndrups historie går tilbage til 1999, hvor man startede pensionen i en afdeling på Søbysøgård Fængsel. I 2001 flyttede pensionen til Kværndrup. Pensionen ligger i naturskønne omgivelser, i gå-afstand til Kværndrup, hvor der er tog- og busforbindelse til Odense og Svendborg.

Pension Kværndrup hører under Institution Midtfyn, som også omfatter Ringe Fængsel og Søbysøgård Fængsel. Institutionschefen er Lars Skjødt Vinther.

Man skal have besøgstilladelse, før man kan komme på besøg på pensionen. Ansøgningen kan fås via personalet eller beboeren.

Besøgstider er efter kl. 14 på hverdage og hele dagen i weekenden.