Blegdamsvejens Arrest

Blegdamsvejens Arrest har 92 pladser og modtager mandlige indsatte over 18 år, som har været igennem modtagelsesafdelingen på Vestre Fængsel.

Blegdamsvejens Arrest ligger på det tætbebyggede indre Nørrebro i København. Arresten blev taget i brug i 1848 og er det ældste danske fængsel, der stadig benyttes.

Ud over cellerne er der blandt andet indrettet en skolestue, et kondirum og gårdtursarealer. Desuden er der en kirkesal, hvor der holdes ugentlige gudstjenester.

Blegdamsvejens Arrest hører under Institution Københavns Fængsler, som også omfatter Vestre Fængsel og Politigårdens Fængsel. Institutionschefen er Lea Bryld.

 

Beskæftigelse og behandling

Der er mulighed for cellearbejde i Blegdammens Arrest. Der tilbydes desuden undervisning i almindelige boglige fag – blandt andet FVU læsning og matematik, it, engelsk, samfundsfag og forskellige kreative fag.

Derudover tilbydes uddannelses- og erhvervsvejledning. Der er mulighed for AMU-undervisning i fagene fødevarehygiejne, engelsk, konfliktløsning og it.

Blegdamsvejens Arrest tilbyder også misbrugsbehandling – forbehandling og motivation – samt “Projekt Over Muren”.

 

Besøg

Der kan komme to voksne eller en voksen og to børn på besøg hos indsatte i Blegdamsvejens Arrest.

Tidsbestilling: Mandag til fredag kl. 12:30-13:30 på tlf. 7255 5221

Besøgstider:
Mandag-fredag: kl. 13:00-20.00
Lørdag: Lukket
Søndag: kl.13:00-16:00.

Der er lukket for besøg den 24. december, den 31. december og den 1. januar.

Afbud: tlf. 7255 5440

OBS: Der kan kun indleveres ting til indsatte i Blegdamsvejens Arrest i forbindelse med besøg; ellers skal ting til indsatte indleveres gennem indleveringen på Vestre Fængsel.