Gå til indhold

Blegdamsvejens Arrest

Billede af Blegdamsvejens Arrest

Blegdamsvejens Arrest har 92 pladser og modtager mandlige indsatte over 18 år, som har været igennem modtagelsesafdelingen på Vestre Fængsel.

Blegdamsvejens Arrest ligger på det tætbebyggede indre Nørrebro i København. Arresten blev taget i brug i 1848 og er det ældste danske fængsel, der stadig benyttes.

Ud over cellerne er der blandt andet indrettet en skolestue, et kondirum og gårdtursarealer. Desuden er der en kirkesal, hvor der holdes ugentlige gudstjenester.

Blegdamsvejens Arrest hører under Kriminalforsorgen Hovedstaden. Du kan finde mere information om kriminalforsorgens organisering på siden struktur.

Læs Tilsynsrapport for Blegdamsvejens Arrest

Der er mulighed for cellearbejde i Blegdammens Arrest. Der tilbydes desuden undervisning i almindelige boglige fag – blandt andet FVU læsning og matematik, it, engelsk, samfundsfag og forskellige kreative fag.

Derudover tilbydes uddannelses- og erhvervsvejledning. Der er mulighed for AMU-undervisning i fagene fødevarehygiejne, engelsk, konfliktløsning og it.

Blegdamsvejens Arrest tilbyder også misbrugsbehandling – forbehandling og motivation – samt “Projekt Over Muren”.

 

Der kan komme to voksne eller en voksen og to børn på besøg hos indsatte i Blegdamsvejens Arrest.

Tidsbestilling: Mandag, onsdag og fredag kl. 12:00-13:30 på tlf. 7255 5452

Besøgstider:
Mandag-fredag: kl. 13:00-20.00
Lørdag: Lukket
Søndag: kl.13:00-16:00.

Afbud: tlf. 7255 5440

Indlevering
Der kan kun indleveres ting til indsatte i Blegdamsvejens Arrest i forbindelse med besøg; ellers skal ting til indsatte indleveres gennem indleveringen på Vestre Fængsel. Der skal vise billed-ID ved indlevering.

 

Hvis en klient har besøgskontrol, skal den besøgende kontakte politiets sagsbehandler for besøgsgodkendelse.

Herefter skal den besøgende kontakte ’Besøgskontrollen’ på tlf. 35 21 92 94 eller mail: kbh-vf@politi.dk og bestille en besøgstid. Telefontiden er mandag-fredag kl. 09.00-11.00.

Besøgstid: Besøg sker efter aftale.

Ændringer omkring besøg skal oplyses til besøgskontrollen senest kl. 9.00 hverdagen før besøget.

Højst 2 besøgende (2 voksne eller 1 voksen og 1 barn).

Husk gyldig billedlegitimation med vellignende foto (pas, kørekort, opholdstilladelse eller borgerkort). Andre former for legitimation er ikke gyldigt. Børn under 10 år kan få adgang ved at fremvise sygesikringsbevis.