Gå til indhold

Nyheder

Tags

Sortering

Justitsministeren tager første spadestik til landets største fængsel

Sep 28, 2023

Sdr. Omme Fængsel udvides med 200 ekstra pladser, så det samlet får 422 pladser og dermed bliver landets største fængsel for afsonere.

Justitsministeren rekrutterer nye fængselsbetjente

Sep 22, 2023

Den 25. september slår justitsminister Peter Hummelgaard og kriminalforsorgens direktør dørene op for kriminalforsorgens rekrutteringslastbil og lukker borgerne ind bag murene med VR og en virkelighedstro fængselscelle.

Kom med i fængsel – nye videoer viser, hvordan virkelighedens fængselsbetjent arbejder

Sep 19, 2023

Kriminalforsorgen tager nu utraditionelle metoder i brug for at give danskerne et mere nuanceret og virkelighedsnært billede af fængselsbetjentenes arbejde.

Socialrådgiver, sergent eller ambulanceredder – ny merituddannelse giver flere mulighed for at blive fængselsbetjent

Sep 18, 2023

Kriminalforsorgen etablerer en merituddannelse for fængselsbetjentelever. Ansøgere med relevante uddannelser vil kunne skære op til 10 måneder af uddannelsen.

Vold og trusler mod fængselsbetjente falder igen – når laveste niveau i seks år

Sep 16, 2023

Antallet af vold og trusler mod kriminalforsorgens personale er faldet 45 procent på seks år.

Kriminalforsorgen skærper disciplinærstraffene over for de indsatte

Sep 03, 2023

Hvis indsatte bryder reglerne i fængsler og arrester, vil de fra den 4. september 2023 blive mødt af et nyt og skærpet system for disciplinærstraffe.

Stigning i antallet af fængselsbetjentelever

Jul 01, 2023

Interessen for at blive fængselsbetjent er stigende. Det oplever kriminalforsorgen, som 1. august optager godt en fjerdedel flere fængselsbetjentelever på uddannelsen i forhold til seneste optag.

Nyt udslusningsfængsel skal hjælpe indsatte tilbage til et liv uden kriminalitet

Jun 19, 2023

Maribo får et udslusningsfængsel, som skal give indsatte en bedre overgang fra fængsel til et liv i frihed uden kriminalitet. Mange indsatte vender tilbage til deres hjemstavnsområde efter endt afsoning, så udslusningsfængslet bliver både til gavn for de indsatte og for lokalsamfundet.

Kriminalforsorgen åbner pop-up skole i Køge

Jun 15, 2023

Kriminalforsorgen åbner en ny skole i Køge, der skal uddanne fængselsbetjente og værkmestre til fængsler og arrester i Østdanmark.

Nyt psykologkorps skal være med til at forbedre arbejdsmiljøet i kriminalforsorgen

Jun 09, 2023

Det interne psykologkorps skal forebygge psykiske belastningsreaktioner og være med til at forbedre arbejdsmiljøet for alle medarbejdere i kriminalforsorgen.