Gå til indhold

Nyheder

Tags

Sortering

Styrket samarbejde skal bygge bro mellem livet inden og uden for fængselsmurene

Jun 02, 2023

Kriminalforsorgen fuldbyrder straffe, men har også en vigtig opgave i at motivere indsatte til et liv uden kriminalitet. Dette arbejde styrkes nu med en civilsamfundsstrategi.

Justitsministeren fejrer nyuddannede fængselsbetjente fra hele landet

Maj 17, 2023

For første gang fejres alle kriminalforsorgens nyuddannede fængselsbetjente, transportbetjente og værkmestre på samme dag. Justitsminister Peter Hummelgaard og kriminalforsorgens direktør lykønsker og overrækker eksamensbeviser.

Mange indsatte uddanner sig: Antallet af AMU-timer stiger med over 70 procent i kriminalforsorgen

Maj 12, 2023

Kriminalforsorgen har stor succes med at give indsatte i landets fængsler en arbejdsmarkedsuddannelse. Siden 2019 er der sket en stigning i antallet af AMU-timer til de indsatte på over 70 procent.

Pensionerede fængselsbetjente får nye og forbedrede muligheder for at tage vagter

Apr 13, 2023

Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet er blevet enige om nye ansættelsesvilkår for pensionerede fængselsbetjente og værkmestre, der vil fortsætte arbejdslivet.

Christian Fuhlendorff har været i fængsel

Apr 12, 2023

Den danske komiker Christian Fuhlendorff har været i fængsel i forbindelse med en ny podcast i samarbejde med kriminalforsorgen. Podcasten ”Fuhlendorff i Fængsel” giver et unikt indblik i en lukket verden, som komikeren har et personligt forhold til.

Synlige tatoveringer bliver tilladt blandt personale i fængslerne

Mar 31, 2023

Fængselsbetjente, transportbetjente og andre uniformerede medarbejdere kan fremover gå på arbejde i landets fængsler og arresthuse med større, synlige tatoveringer, som ikke kan dækkes af uniformen. Kriminalforsorgen lemper pr. 1. april 2023 retningslinjerne for tatoveringernes placering.

17 millioner kroner på vej til uniformerede medarbejdere i kriminalforsorgen

Mar 23, 2023

Som følge af den kritiske bemandingssituation i kriminalforsorgen, er Direktoratet for Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet blevet enige om ekstraordinær honorering af det uniformerede personale.

Kriminalforsorgen glæder sig over nyt flertal bag flerårsaftale

Mar 07, 2023

Et flertal i Folketinget er blevet enige om de økonomiske rammer for kriminalforsorgen frem til udgangen af 2025. Kriminalforsorgens direktør ser frem til at sætte gang i flere vigtige projekter.

Fejl i sagsbehandling vedrørende indsat

Jan 27, 2023

Der blev begået fejl i sagsbehandlingen vedrørende den indsatte, som nu er sigtet for drab i Kolding nytårsnat. Det vurderer Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Justitsministeren åbner pop-up-uddannelse i Esbjerg

Jan 19, 2023

For at styrke rekrutteringen åbner kriminalforsorgen for anden gang en såkaldt pop-up-skole. 15 elever er begyndt på skolen i Esbjerg.