Nyheder

Tags

Sortering

Forskere undersøger fravær i kriminalforsorgen

Nov 06, 2019

Hyppigt og kortvarigt sygefravær undersøges i nyt forskningsprojekt. Det skal give viden om sammenhængen mellem sygefravær, arbejdsmiljø og trivsel i kriminalforsorgen.

Flere nye fængsels- og transportbetjente i 2019

Okt 23, 2019

Situationen for det uniformerede personale i kriminalforsorgen er begyndt at vende. Nye tal viser, at optaget af fængsels- og transportbetjentelever er det højeste i mange år.

Nye initiativer skal støtte alvorligt tilskadekomne

Okt 11, 2019

Kriminalforsorgen vil fremover afholde netværksmøder for medarbejdere, der er kommet alvorligt til skade i tjenesten og lancerer nyt område på hjemmesiden om medarbejderstøtte.

’En verden indenfor’

Okt 02, 2019

I podcastserien ’En verden indenfor’ fortæller Lasse, Thomas og Cathrine ærligt og nuanceret om jobbet som fængselsbetjent. Mange har allerede lyttet med, og serien er nu downloadet omkring 14.000 gange.

Matematik og savsmuld på skoleskemaet

Sep 11, 2019

Den nye uddannelse FGU knytter teori til den virkelige verden, og skal ruste unge til at gennemføre en ungdomsuddannelse eller komme i job.

Jyderup Fængsel retter op efter påbud

Sep 11, 2019

Jyderup Fængsel får påbud af Styrelsen for Patientsikkerhed for en række forhold på sundhedsområdet, herunder opbevaringen af medicin og manglende instrukser. Nu rettes der op.

Jyderup Kvindefængsel sendes i udbud

Sep 04, 2019

Danmark får et rent kvindefængsel, når Jyderup Fængsel bygges om med opstart i marts 2020. Ombygningsopgaven er netop sendt i udbud.

Tal fra kriminalforsorgen med internationalt fokus

Aug 20, 2019

”Tal fra kriminalforsorgen” har i dette kvartal særligt fokus på ansatte og indsatte i internationalt perspektiv.

Kriminalforsorgen forstærker sin mentorordning

Aug 02, 2019

En ny række tiltag, der skal styrke og kvalitetssikre kriminalforsorgens mentorordning, er trådt i kraft den 1. august 2019. Det sker som led i udmøntningen af kriminalforsorgens flerårsaftale.

Nu åbner uddannelsen til fængselsbetjent i Jylland

Jul 31, 2019

Mandag den 5. august starter det første hold fængselsbetjentelever på kriminalforsorgens nye uddannelsescenter i Møgelkær ved Horsens. Det er nyt, at man nu også kan blive uddannet til fængselsbetjent i Jylland, og det bliver markeret med et indvielsesarrangement, hvor justitsminister Nick Hækkerup byder de nye elever velkommen. Pressen er også velkommen.