Gå til indhold

Nyheder

Tags

Sortering

Driften i kriminalforsorgen normaliseres helt

Maj 25, 2021

Den 25. maj bliver de resterende COVID-19-restriktioner i kriminalforsorgens institutioner afviklet, og driften vil herefter foregå på normal vis.

Flere COVID-19-restriktioner bliver nu afviklet

Apr 29, 2021

Kriminalforsorgens plan for normalisering af driften er nu blevet iværksat, og COVID-19-restriktioner er afviklet fra mandag den 26. april 2021. Flere forventes afviklet fra mandag den 10. maj.

Ny kampagne skal skaffe flere fængselsbetjente

Apr 19, 2021

Der er brug for flere fængselsbetjente i Danmark. Derfor tager kriminalforsorgen utraditionelle metoder i brug, når der mandag den 19. april 2021 skydes en ny kampagne i gang, som skal få flere til at søge ind på uddannelserne som fængsels- og transportbetjent. Kampagnen giver indblik i en ellers lukket verden.

Kriminalforsorgen styrker kontrol og tilsyn med foranstaltningsdømte

Apr 16, 2021

Rigsrevisionen konkluderer i en beretning til Statsrevisorerne, at myndighederne ikke i tilstrækkelig grad har overholdt kravene for det samlede forløb for foranstaltningsdømte. Kriminalforsorgen er i gang med at styrke kontrol- og tilsynsopgaven.

Målrettet indsats mod ulovlig elektronik i fængsler og arrester

Apr 12, 2021

​Kriminalforsorgen har gennemført en målrettet indsats mod ulovlige USB-stik i lukkede fængsler og arrester. Det sker som led i kriminalforsorgens sikkerheds- og efterretningsarbejde.

Vejen til afvikling af COVID-19-restriktioner

Mar 22, 2021

Kriminalforsorgen har i forbindelse med COVID-19 iværksat tiltag for at begrænse smittespredning. Der er nu lagt en plan for, hvordan og hvornår tiltagene forventes afviklet.

Kriminalforsorgen iværksætter nye akuttiltag

Mar 02, 2021

Kriminalforsorgen iværksatte i slutningen af 2020 en række akuttiltag for at øge trivslen i organisationen. Nu rulles yderligere seks akuttiltag ud.