Nyheder

Tags

Sortering

Matematik og savsmuld på skoleskemaet

Sep 11, 2019

Den nye uddannelse FGU knytter teori til den virkelige verden, og skal ruste unge til at gennemføre en ungdomsuddannelse eller komme i job.

Jyderup Fængsel retter op efter påbud

Sep 11, 2019

Jyderup Fængsel får påbud af Styrelsen for Patientsikkerhed for en række forhold på sundhedsområdet, herunder opbevaringen af medicin og manglende instrukser. Nu rettes der op.

Jyderup Kvindefængsel sendes i udbud

Sep 04, 2019

Danmark får et rent kvindefængsel, når Jyderup Fængsel bygges om med opstart i marts 2020. Ombygningsopgaven er netop sendt i udbud.

Tal fra kriminalforsorgen med internationalt fokus

Aug 20, 2019

”Tal fra kriminalforsorgen” har i dette kvartal særligt fokus på ansatte og indsatte i internationalt perspektiv.

Kriminalforsorgen forstærker sin mentorordning

Aug 02, 2019

En ny række tiltag, der skal styrke og kvalitetssikre kriminalforsorgens mentorordning, er trådt i kraft den 1. august 2019. Det sker som led i udmøntningen af kriminalforsorgens flerårsaftale.

Nu åbner uddannelsen til fængselsbetjent i Jylland

Jul 31, 2019

Mandag den 5. august starter det første hold fængselsbetjentelever på kriminalforsorgens nye uddannelsescenter i Møgelkær ved Horsens. Det er nyt, at man nu også kan blive uddannet til fængselsbetjent i Jylland, og det bliver markeret med et indvielsesarrangement, hvor justitsminister Nick Hækkerup byder de nye elever velkommen. Pressen er også velkommen.

100.000 besøg i fængsler og arrester hvert år

Maj 03, 2019

Besøg af pårørende og advokater er en vigtig ret for indsatte i landets fængsler og arrester – og dem er der mange af, viser seneste udgave af tal fra kriminalforsorgen.

Ny kampagne skal skaffe flere fængselsbetjente

Apr 08, 2019

Der mangler fængselsbetjente i Danmark. Derfor skyder Kriminalforsorgen i dag en ny kampagne i gang, som skal få flere til at søge ind på uddannelsen som fængselsbetjent. For første gang er det også muligt at søge ind på det nye uddannelsessted i Jylland, som åbner til august.

Nye regler om foto og signalement af indsatte

Apr 05, 2019

Der er kommet nye regler om foto og signalement af indsatte i fængsler, arrester og pensioner.

Hvem er de nye fængselsbetjente?

Apr 03, 2019

35 nye fængselsbetjentelever og 4 værkmestre startede mandag d. 1. april 2019 på kriminalforsorgens uddannelsescenter. Justitsministeren bød dem velkommen. Men hvem er de nye fængselsbetjente egentlig?