Gå til indhold
Kriminalforsorgen > Information om COVID-19

Information om COVID-19

Fra den 1. februar 2022 er covid-19 ikke længere en samfundskritisk sygdom, og alle restriktioner ophører i samfundet. Det gælder også for fængsler og arrester.

 

Covid-19 er ikke længere en samfundskritisk sygdom, og alle restriktioner ophører pr. 1. februar 2022. Det gælder også kriminalforsorgen, hvor alle restriktioner i kriminalforsorgens institutioner, herunder fængsler og arrester nu ophører.

Der vil heller ikke længere være krav om fremvisning af coronapas ved besøg. Kriminalforsorgen opfordrer dog til, at man ikke planlægger besøg, hvis man har symptomer eller er smittet med covid-19.

Kriminalforsorgen følger fortsat sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Alle restriktioner er ophørt.

Alle restriktioner er ophørt, men kriminalforsorgen opfordrer fortsat til, at ansatte, indsatte og besøgende følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til at forebygge smitte, herunder i forhold til test og isolation.

Indsatte i kriminalforsorgens fængsler og arrester vil blive tilbudt vaccination i overensstemmelse med retningslinjer, som Sundhedsstyrelsen har oplyst til kriminalforsorgen.

Vaccinationen vil for langt de fleste indsattes vedkommende komme til at foregå i matriklen. Efter en konkret vurdering vil visse indsatte kunne få uledsaget udgang til vaccinationscentre.

Gennemførelse af vaccinationsindsatsen sker i samarbejde med Regionerne.

Hvis du eller dine børn har brug for at tale med nogle, hvis I har brug for at få råd, vejledning eller måske bare et øre, der lytter i en svær tid, så kan både voksne og børn ringe til Pårørendelinjen på telefon 70 26 04 06.

Der er åbent på telefonen mandag-fredag kl. 9.00-14.00 og kl. 19.00-21.00 og søndag kl. 12.00-16.00.

Tryk på pilen for mere information

Læs mere