Ny udslusningspension i Nordjylland

Den 1. maj 2015 åbnede Kriminalforsorgen en ny institution: Pensionen Nordjylland.  Pensioner er åbne institutioner, hvor klienter typisk bor de sidste måneder af deres afsoning. Her kan de langsomt vænne sig til livet uden for murene, mens de kommer i gang med et arbejde eller anden beskæftigelse.

Kriminalforsorgens seks øvrige pensioner ligger fordelt i resten af landet, men der har manglet en pension i Nordjylland. Det er der nu kommet og den første beboer flyttede ind på selve åbningsdagen den 1. maj. Siden er flere kommet til.

Pensionen Nordjylland blev officielt indviet den 19. maj. Her takkede Kriminalforsorgens direktør Johan Reimann politikere og ledelse i Ålborg Kommune for det frugtbare samarbejde omkring købet af bygningerne, og han roste også pensionens personale for at have overvundet forhindringerne i startfasen, så de i dag kunne fremvise en indbydende institution.

Pensionen Nordjylland har – ud over sine almindelige tilbud til beboerne – også et særligt familiehus. Her er plads til fem beboere, der afsoner sammen med deres børn. Inklusive familiehuset har pensionen plads til 27 beboere – dermed er det samlede antal pensionspladser i Kriminalforsorgen oppe på 200.
 

E-bladet

<!--@ParagraphImageTitle-->

Læs e-bladet - klik her

Marts 2015
Udgave 14"

 

Læs mere

Kriminalforsorgens eblad udkommer 7 – 8 gange om året, og fortæller om stort og småt indenfor kriminalforsorgens område. Samtidig kan du finde de væsentligste nyheder her på kriminalforsorgens hjemmeside.

Du kan tilmelde dig ebladet her.

Direktoratet for Kriminalforsorgen | Strandgade 100, 1401 København K | Tlf. 72 55 55 55 | dfk@kriminalforsorgen.dk