Helle Thorning-Schmidt besøger nyt fængsel

Statsministeren skiftede de høje hæle ud med gummistøvler, da hun besøgte byggepladsen på Nordfalster, hvor det nye statsfængsel er under opførelse.

Mandag eftermiddag ankom Helle Thorning-Schmidt til Nørre Alslev på Falster, hvor Danmarks nye statsfængsel er ved at blive bygget.

Statsministerens besøg blev indledt med en introduktion til projektet af Erik Bang, chef for Kriminalforsorgens anlægsenhed, og efterfølgende trak Helle Thorning-Schmidt og de fremmødte journalister i gummistøvler, gule veste og sikkerhedshjelme og fik en rundvisning på byggepladsen.

Inden for den massive fængselsmur, der omkranser et område på ca. 140.000m2, vil der fra ultimo 2016 være plads til 250 indsatte. Cirka det samme antal medarbejdere vil blive ansat til at varetage opgaverne i det nye fængsel.

Ifølge en pressemeddelelse fra Socialdemokraterne besøgte statsministeren fængslet for at sætte fokus på vækst og arbejdspladser.
 

E-bladet

<!--@ParagraphImageTitle-->

Læs e-bladet - klik her

Marts 2015
Udgave 14"

 

Læs mere

Kriminalforsorgens eblad udkommer 7 – 8 gange om året, og fortæller om stort og småt indenfor kriminalforsorgens område. Samtidig kan du finde de væsentligste nyheder her på kriminalforsorgens hjemmeside.

Du kan tilmelde dig ebladet her.

Direktoratet for Kriminalforsorgen | Strandgade 100, 1401 København K | Tlf. 72 55 55 55 | dfk@kriminalforsorgen.dk